16 Nisan 2013 Salı

Dünya'nın En Hızlı Kıyafet Değiştiren Çifti PERSİL için Türkiye'ye Geldi!


Katıldığım etkinliklere de bundan sonra sayfamda yer veriyor olacağım
Henkel'in Persil Duo Caps Tanıtım davetine marka yüzü Pınar Altuğ Atacan'da katıldı :) 




Henkel, çamaşırlarda üstün leke çıkarma performansı ve mükemmel temizlik sağlayan yeni ürünü Persil Duo Caps ile hanımların ihtiyaçlarına uygun çözümler sunmaya da devam ediyor.
Persil Duo Caps, The Ritz – Carlton İstanbul’da bir lansman düzenleyen Henkel, basın mensuplarını dünyanın en hızlı kıyafet değiştiren çiftlerinden Sos & Victoria Petrosyan çiftinin nefes kesen şovu ve Persil’in marka yüzü Pınar Altuğ Atacan’ın katılımıyla ağırladı.  
Organizasyon, Henkel Çamaşır ve Ev Bakım Ürünleri Pazarlama Direktörü Didem Şekerel Erdoğan’ın açılış konuşması ile başladı. Didem Şekerel Erdoğan, Persil Jel ile sıvı deterjan pazarında liderliklerini koruduklarını ve Persil markasına verdikleri yoğun destek programı sayesinde 2012 yılında çamaşır deterjanlarında en fazla büyüyen marka haline getirdikleri için çok mutlu olduğunu iletti. Şimdi de yepyeni ve benzersiz bir ürün olan Persil İkili Jel Kapsülleri ile önceden dozajlanmış deterjan pazarına yeni bir soluk getireceklerini söyledi. Türk tüketicilerine daima en yeniyi ve en iyiyi sunmayı hedeflediklerini ve böylece Persil markasının gücüne güç kattıklarını belirtti.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder