11 Ocak 2012 Çarşamba

Yarın Yemek Şöleni Bostancı Green Park Otelinde Gerçekleşecek...

:) Yemek yapmayı seviyorsanız veya atölyelerden yararlanıp, değişik bir gün geçirmek isteyen tüm bayanları yarın (12 Ocak perşembe) Yemek Şöleni Organizasyonu Bostancı Green Park Oteline bekliyor...


LEZZET VE EĞLENCE TUTKUNLARI
5. YEMEK ŞÖLENİ’NDE BULUŞUYOR...

Katılımcılarına eğlence, heyecan ve bol lezzet vadeden Yemek Şöleni, bir kez daha herkesi keyifli zaman geçirmeye bekliyor. Bu yıl 5.si gerçekleşecek olan Yemek Şöleni’nde en orijinal köfteli tarifler yarışıyor, ünlü gurmeler ve yıldız isimler en iyiyi seçiyor. 

Geleneksel olarak her yıl gerçekleşen ve tüm konuklarına lezzet dolu unutulmaz anlar yaşatmayı hedefleyen Yemek Şöleni, aynı zamanda sosyal sorumluluk anlamında yaptığı katkılarla da öne çıkıyor. Bu yıl Yemek Şöleni; eğitime, desteğe ve meslek kazanmaya ihtiyacı olan kadınlara hizmet verecek olan ve Ataşehir Belediyesi ile ortaklaşa yürütülen Lions Ata Evleri sosyal sorumluluk projesine katkı sağlamak üzere gerçekleşiyor. 5. Yemek Şöleni; ana sponsor Finish Bulaşık Deterjanı başta olmak üzere, co-sponsorlar Parex Mutfak ve Temizlik Ürünleri, Arzum Küçük Ev Aletleri, Öztiryakiler - Blanco ve Pera Ankastre Ürünler gibi markaların yanı sıra İglo Dondurulmuş Gıda, Coşkun Et, Doygun Ekmek, Yudum Yağ, Algida Carte d’Or, Gürallar ArtCraft Cam Ürünleri, Yuva Maya, Dr. Beckmann Temizlik Ürünleri, Yemen Baharat, Sinangil Un, Keydrops Pastil, Sanpharma, Nuxe Kozmetik, Ali Gür Kuaför Salonları, Juss meyve suları ve Aro Gıda’nın katılımıyla 12 Ocak 2012 Perşembe günü, İstanbul The Green Park Hotel Bostancı’da gerçekleşecek.

            Yemek Şöleni, bu yıl da birbirinden leziz ve orijinal köfteli tariflerin yarışına sahne olacak. İstanbul The Green Park Hotel Bostancı’nın mutfağında gruplar halinde yarışacak katılımcılar, en iddialı oldukları yemek tariflerini bu yıl da ünlü sanatçı, gurme ve profesyonellerden oluşacak bir jüriye beğendirmeye çalışacaklar. Dereceye girenlerin yanı sıra Yemek Şöleni’nde yarışan tüm finalistler de birbirinden değerli hediyeler kazanacaklar. Yarışmaya katılarak hediyelere sahip olmak isteyenlerin yapmaları gereken tek şey ise iddialı oldukları yemek tarifini, www.yemeksoleni.org sitesinde bulunan kuponla birlikte yarışmaya katılım sağlayabiliyor. Yemek Şöleni, mutfakta yeteneğine güvenen herkesin katılımına açık…

Yemek Şöleni, yarışma heyecanının dışında gün boyu süren gösteri, aktivite, mini konser ve seminer gibi birçok eğlenceli aktiviteye de ev sahipliği yapıyor. Sadece yarışmacılar değil tüm katılımcılar gün boyu heyecan ve eğlenceyi paylaşıyor.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder