11 Mart 2012 Pazar

KOTON İlkbahar/Yaz Koleksiyonu

Koton İlkbahar – Yaz 2012 Koleksiyonu, baharın ılık günlerine, taze ve tatlı dondurma renkleri ile giriyor. 

1950’li yılların şekerimsi renk paletinde kayısı, tozpembe, limon sarı, çilek, lila, mint ve bebek mavisi var. İştah açıcı bu tonlar, 50’li yıllardaki Hollywood yıldızlarının ‘hanımefendi’ siluetleriyle kombinleniyor. Kalem eteklerle bomber montlar, bele oturmalı uçuşan elbiseler ile ufak hırkalar, bilek üzerinde biten cigarette pantolonlar ile minik gömlekler takımlanıyor. Uçuşan piliseler, ipekliler, koton ve güpürler, abartılı çiçek desenleri, tekrarlayan meyve motifleri ve simetrik baskılar, baharın en ‘tatlı’ gardırobunu oluşturacak. 

Koton İlkbahar – Yaz 2012 Koleksiyonu, sıcak yaz günleri için portakal rengi, barbie-pembe, mimoza sarı, elektrik mavi, nar çiçeği ve koyu çimen yeşili tonlarında çılgın bir renk paleti kullandı. Bu enerjik renkler hem bir arada, hem de tropik desen ve grafik baskılarla kombinleniyor. Manzara, kuş, palmiye ve çiçek desenleri, renk blokları ve soyut baskılar; ipekli bluzlar, şortlar, akışkan pantolonlar ve uçuşan elbiselere uygulanıyor. Bu göz alıcı baskılar, parlak renkli basic’lerle, jean tonları ise siyah ve beyazla takımlanabiliyor.


Ben bu seriyi buldukça toplamaya başladım, ne yazık ki her mağazasında tüm modelleri bulmak mümkün olmuyor... Özellikle pantalon ve etek modelleri çok ilgimi çekti... :) En kısa zamanda aldığım parçalarında fotoğraflarını ekleyeceğim.













Hiç yorum yok:

Yorum Gönder