9 Ağustos 2015 Pazar

Karlar Kraliçesi Elsa, Kırtasiye Ürünlerinde

Sıcak yaz günleri ile birlikte tatil de sona eriyor. Çocuklar bir kez daha ders zili heyecanı yaşıyor. Üstelik bu kez onlara okuldaki derslerinde Karlar Ülkesi’nin güzel kraliçesi Elsa ve onun sevimli kardeşi Anna eşlik ediyor. 50 yıllık deneyimi ile kırtasiye sektörünün öncü kuruluşları arasında yer alan Keskin Color’ın “Frozen” filminin karakterleri ile süslü ürünleri ile rengarenk bir eğitim sezonu kızları bekliyor.
   

            Walt Disney’in, orijinal ismi Frozen olan ancak ülkemizde Karlar Ülkesi adıyla gösterime giren müzikal animasyon filminin çok sevilen karakterleri; Karlar Kraliçesi Elsa, onu becerikli ve cesur kız kardeşi Anna ile dünyanın en dost canlısı kardan adamı Olaf, şimdi Keskin Color’ın kırtasiye ürünlerinde çocuklarla buluşuyor. 
Defter, resim defteri, kutu dosya, resim çantası, bloknot ve ders programlı defter etiketinin de aralarında bulunduğu birçok ürün ile okul alışverişi çok daha keyifli bir hale geliyor. Miniklerin kalbinde çok özel bir yere sahip olan karakterler, okuldaki maceralarında çocuklara arkadaş olmaya geliyor. Keskin Color, lisanslı “Frozen” koleksiyonu ile okul alışverişinde sınırsız seçenekler sunarken üstün kalitesini ise ISO 9001, OHSAS 18001 ve ISO14001 belgeleri ile güvence altına alıyor. Firmanın portföyündeki ürünlerin tamamı, tüm sağlık testlerinden geçirilerek kullanıma hazır hale geliyor.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder