30 Kasım 2012 Cuma

HENKEL VE MİGROS’UN MUHTEŞEM KAMPANYASI SONUÇLANDI; DUMANKAYA ADRES’TEN DAİRE TALİHLİSİ ÖDÜLÜNÜ TESLİM ALDI…






Temizlikte yeniliklerin öncüsü ve kadınların en önemli yardımcısı Henkel’in, perakendenin öncü kuruluşu Migros ile birlikte düzenlediği ve çekilişle 1 kişiye Dumankaya Adres’ten havuz manzaralı daire hediye ettiği muhteşem kampanya sonuçlandı. Yapılan çekiliş sonunda daireyi Tülay Yetişkin kazandı.  



Dünyaca ünlü marka Henkel, yalnızca birbirinden inovatif ve etkili ürünleri ile değil, zaman zaman gerçekleştirdiği kampanyalarla da kadınların yüzünü güldürmeye devam ediyor. Henkel’in, tüm Migros Mağazalarından Money Club Kart ile yapılan her 20 TL ve üzeri Tursil, Persil, Vernel, Pril, Bref, Dixi ve Clin markalı ürün alışverişlerine Dumankaya Adres'ten İstanbul'da havuz manzaralı daire için bir çekiliş hakkı veren kampanyasının kazananı  belli oldu. Noter huzurunda gerçekleşen çekilişle dairenin sahibi olan Tülay Yetişkin için anahtar teslim töreni ise Migros’un Ataşehir’deki mağazasında yapıldı.

Henkel ayrıca Migros Mağazalarından ya da Sanal Market'ten Money Club Kart, Money Visa Kart ya da Money Club özellikli kartlarıyla 20 TL ve üzeri Henkel markalı ürün alışverişi yapan binlerce kişiye de Vernel Max (750 ml.) çeşitlerinden hediye etti. Her iki kampanya da yoğun ilgi gördü.  

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder