21 Mart 2012 Çarşamba

Marni’den H&M’e özel bahar koleksiyonu


Daha önce Karl Lagerfeld, Stella McCartney, Comme des Garçons, Jimmy Choo, Lanvin ve en son Versace ile işbirliği yapmış olan H&M’in en son tasarımcı işbirliği,Marni koleksiyonu...
Modanın en sevilen markalarından biri olan, orjinal desenleri ve yaratıcı ruhu ile ünlü Marni, H&M için Marni’nin özünü yakalayan hem kadın hem de erkeklere yönelik bir bahar koleksiyonu tasarladı. 8 Mart 2012’de dünya çapında yaklaşık 260 mağazada satışa sunulacak olan koleksiyon, hem kıyafet hem de aksesuarları içeriyor. Koleksiyonun H&M fiyatlarıyla satışa sunulması ise, herkese Marni dünyasına girme fırsatı sunuyor. Dünya çapında mağazaları bulunan uluslararası lüks bir marka olan Marni, eğlenceli ve zarif olan desen, kesim ve siluetlerle kendi trendlerini belirleyen ve kendi yolunda ilerleyen bir marka. Markanın H&M için hazırladığı koleksiyon, hem uyumlu hem de tezat parçalarla kullanılmak üzere tasarlanmış güçlü renklerdeki desenler aracılığıyla, markayı ünlü kılan özgürlük ve deneme hissini tamamen yansıtıyor.



Kadın koleksiyonunda; renkler parlak ve desenler göz alıcı. Siluetler tamamen Marni’yi yansıtacak şekilde tam pilili etekler, elbiseler, kısa pantolonlar ve jakarlı trikoları içeriyor ve ipekten, bürümcük pamuklu popline kadar çok çeşitli kumaşlar yer alıyor. Koleksiyonda görünümü tamamlamak için takılar, ayakkabılar, çantalar ve eşarplar da kullanılmış. Erkek koleksiyonunda ise gerçek Marni erkek giyiminin rahat görünüm için yumuşak renkler ve kumaşlar seçilmiş. Desenler, erkeksi klasiklerin daha modern ve rahat silueti için, astar veya gömleklerde tezat ayrıntı olarak ustaca kullanılıyor.












Hiç yorum yok:

Yorum Gönder