24 Kasım 2011 Perşembe

SCHWARZKOPF PROFESSIONAL’DAN GÖRKEMLİ ÖDÜL GECESİ…


 
Dünyaca ünlü kozmetik markası Schwarzkopf Professional, erkeklere özel ilk saç bakım markası [3D]MENSION’ın lansmanını muhteşem bir gece ile gerçekleştirdi. [3D] MENSION Live Party adıyla düzenlenen geceye adeta yıldız yağdı. Son derece coşkulu geçen partiye, Schwarzkopf Professional ve [3D] MENSION adına verilen ödüller damgasını vurdu. Sanat, spor ve şov dünyasının sevilen isimlerinin ödüllerini almak için sahneye çıktığı gecenin davetlileri arasında da yine ünlü isimler vardı.

Yılın “en”leri, [3D] MEN’in “Süpermen”leri…

                Kozmetik dünyasının dev ismi Schwarzkopf Professional, erkekler için geliştirdiği ilk saç bakım markası [3D] MENSION için görkemli bir tanıtım gecesi gerçekleştirdi. Çok sayıda ünlü ismin katılım gösterdiği gecede; [3D] MENSION’ın sunumu ve gerçekleşen muhteşem dans şovunun ardından sıra gecenin ödüllerine geldi. Beğenilen tiyatrocu ve oyuncu Engin Altan Düzyatan, [3D] MENSION ödülleri için sahneye çıkan ilk isimdi. Schwarzkopf Professional tarafından “Yılın Centilmeni” seçilen Engin Altan Düzyatan, sahnede kısa bir konuşma gerçekleştirerek markaya teşekkür etti. “Adını Feriha Koydum” dizindeki performansı ve yakışıklılığı ile
dikkat çeken Çağatay Ulusoy ise “Yılın Fenomeni” dalında verilen ödülü aldı. “Hakan Bey” isimli talk show programı ile bir kez daha gönülleri fetheden Hakan YılmazYılın Şovmeni”, ülkemizin dünyaca tanınan yüzücüsü Derya Büyükuncu ise “Yılın Sportmeni” kategorisinde verilen ödüllerin sahibi oldular. Şarkılarıyla olduğu kadar yönetmenliği ile de sanat dünyasında önemli bir yeri olan Metin ArolatYılın Yönetmeni” dalında verilen ödülü almak için sahneye gelirken, “İzmir” isimli şarkısını da davetliler için seslendirdi. “Schwarzkopf Professional Özel Ödülü” ise bale sanatına yaptığı katkılar dolayısıyla uluslararası bale sanatçısı ve koreograf Tan Sağtürk’ün oldu. [3D] MENSION Live Party organizasyonunu, ekranların sempatik çifti Gizem ve Hakan Hatipoğlu sundu. Gece, kesilen kutlama pastası ve DJ Oben Budak’ın performansı ile son buldu.  









3 yorum:

  1. bakımlı erkek ünlülerimizi de gördük

    YanıtlaSil
  2. kendine özenen ve bakımlı olmayı tercih edenler bir arada çok hoş

    YanıtlaSil
  3. güzel ve bakımlı olmak hiç bu kadar kolay olmamıştı.scharwarzkopf ile güzelliginize güzellik katın

    YanıtlaSil