19 Ekim 2011 Çarşamba

Bu Güzellik Yok Herkeste, “THE BALM” Gratis'te…

Kişisel bakım ve kozmetiğin Türkiye’deki adresi Grastis, şimdi kusursuz güzelliğe ulaşmak isteyen kadınlar için Amerika’nın en ünlü markalarından The Balm’ı Türkiye’ye getiriyor. The Balm’ın birbirinden renkli kozmetik ürünleri; mükemmel gözler, çarpıcı dudaklar, yüzde pürüzsüz bir görünüm yaratarak, güzelliğinize cazibe ve renk katıyor. 



TheBalm’ın ürün serileri içinde kusursuz bir güzelliğe sahip olmak için fondötenden fara, allıktan göz kalemine, rimelden ruja, dudak parlatıcısına ve makyaj temizleyiciye kadar ihtiyacınız olan her ürün var. Şimdi The Balm’ın birbirinden güzel ürünleri ve onların mucize özellikleriyle tanışmaya hazır mısınız?     




Hot Mama: The Balm’ın “hepsi bir arada” ürünü. Her zaman yanınızda taşıyabileceğiniz seksi bir far, göz alıcı bir allık, hafif bir belirginleştirici kalem ve ışığı yansıtan dudak parlatıcısı bir arada.

Read My Lips: Dudaklarda nefes kesen renkler için A ve E vitaminli, zeytin ve jojoba yağlı nemlendirici formüle sahip ruj serisi.

Bahama Mama: Mükemmel bir plaj ışıltısı yakalamak için doğal ve mat bronzlaştırıcı.

Stainiac: Yanaklar ve dudaklar için jel formüllü, çift amaçlı ve su bazlı allık.

Downboy: Cildinizin eşit ve pürüzsüz bir görünüm kazanmasına yardımcı olan bu ürün, hem allık hem de far olarak kullanılabiliyor.

The Balm to the Rescue: Dudaklarınızdaki fazla deri tabakasını almak için akıllı mikro-soyucu kristaller içeren ve “yumuşacık” bir his veren, vejetaryen dudak bakım ürünü.

Balm Shelter: Teninizi güneşten korurken ağır fondötenler sürmeden pürüzsüz bir cilde sahip olmanızı sağlayan bir ürün.




Mary Lou Manizer: Gölgeyi ve parlatıcı ışığı dağıtan, böylece cildinize pırıltı verirken daha yumuşak ve genç görünmesini sağlayan çok amaçlı belirginleştirici kalem.

Time Balm Foundation: Vitaminli, gençleştirici bir formülden üretilen ve günün her saatinde kullanılabilen fondöten.

Cabanaboy: Sıcak alt tonları doğal bir ışıltı sağlayan, pembe gül rengi toz allık ve far.

Balms Away: En duyarlı cilt için bile yeterince hafif, katı vitamin karışımlı makyaj temizleyici.

Pick Up Liners: Her kadının makyaj setinde bulunması gereken üç renk siyah, kahverengi ve gri renkte 3 adet suya dayanıklı mini göz kalemi seti.

Two Timer: Topaklanmayan, bulaşmayan, hacim oluşturan, yumuşak ve doğal bir his veren, suya dayanıklı yeni polimer formüllü rimel.

Time Balm: Koyu halkaları kapatan, yoğun bir günde ve gecede ince çizgi, kırışıklık, şişlik, güneş lekeleri ile kırmızılıkları azaltan gündüz, akşam ve gece kapatıcısı.



Shady Lady: Üç çizgili pigmentler ile eşsiz ve yumuşak bir doku oluşturan far.

For Keeps: Kolay sürülen ve tüm gün kalan, ilk katı suluboya dudak boyası.

Plump Your Pucker: Maxi Lip isimli patentli içerik malzemesiyle dudakların dolgunluğunu artıran dudak dolgunlaştırıcısı.

Overshadow: Göz farınızın üzerine sürmeniz için tasarlanan ilk far.

Batter Up: Tarzınızı göz önüne çıkaran, göz alıcı pırıltıya sahip göz kalemi, göz farı ve belirginleştirici kalem olarak kullanılabilen muhteşem üçlü.

BalmShelter: Kalıcı, jojoba özlü, nemlendirici ve rahatlatıcı etkili, paraben içermeyen dudak parlatıcısı.

Liquid Time Balm: Doğal, temizleyici bir antibakteriyel olan çay çiçeği yağı içeren nokta kapatıcı. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder