18 Aralık 2011 Pazar

Hediyeli Blog Kampanyam :)

Blogumu izleyen kişilerin 150 kişiye gelmiş olması sebebiyle yeni bir yarışma düzenliyorum :)

Bu sefer hediyelerim;

- Gratis'in Amerika'dan ithal ettiği The Balm markalı 9'lu far paleti (59 TL değerinde)
- Diadermine Göz Çevresi Bakım Serumu (49TL değerinde)
- Diadermine Günlük Kolajen Dolgulu Yüz Bakım Kremi (58TL değerinde)

Her birini birer kişiye vereceğim... Onun için yarışmaya katıldığınıza dair yazının altına not bırakırken hangi ürünü istediğinizi de yazmayı unutmayın...



18 Aralık - 1 Ocak tarihleri arasında devam edecek blog kampanyama katılmak için yapmanız gerekenler...

- www.modalistesi.blogspot.com adresinden blogumu takibe almanız

- www.facebook.com/ModaListesi sayfamı beğenmeniz

- Kendi facebook sayfanızda kampanyamı paylaşmanız

- Blogumda yer alan yazılarımdan istediğiniz birine yorum bırakmanız...

:) İşte hepsi bu kadar eğer blogunuzda veya twitter hesaplarınızda kampanyama yer  +2 puan daha...

Gratis - The Balm 9'lu göz farı

Diadermine Kırışıklık Giderici Sıkılaştırma Etkili Gece Yüz Bakım Kremi

Diadermine Göz Çevresi Sıkılaştırıcı, Kaz ayağı görünümünü azaltan serum

Magic Live Akıllı Poşet

Baya bir zaman önce Magic Live firmasından denemem için gönderilen Akıllı Poşetler için ne yazık ki bir türlü fırsat bulup yazımı hazırlayamamıştım... Bunun için kendilerinden özür dilerim...

Öncelikle akıllı poşet nedir?
Taze meyve ve sebzelerin hasat sonrası dayanma sürelerine etki eden en önemli faktör canlı olmalarıdır. Her ne kadar besleyen ana gövdeden ayrılsalar da diğer canlı varlıklardan farklı olarak  biyolojik aktivitelerini sürdürürler. Meyve veya sebzemiz dalında iken, solunumda kullandığı besin maddelerini bir taraftan fotosentez yaparak üretmektedir.


Meyve, sebze ve çiçekler hasattan sonra etilen gazı çıkarır. Bu etilen gazına maruz kalması sonucunda meyve, sebze ve çiçeklerde yaşlanma ve bozulma hızlanır. Magic Live Fresh naylonu etileni ve olgunlaşmayı hızlandıran diğer gazları (etil alkol, sülfürik asit, amonyumlar gibi..) yapısında bulunan doğal mineraller sayesinde, iç duvarına emme ve dış atmosfere çıkarma özelliğine sahiptir.
Nefes alır
Vitamin Değerleri Korunur
Sebze ve meyvelerin C vitamini seviyelerini korumaya yardımcı olur.


www.magiclivefresh.com sitesinden ürüne ulaşabilirsiniz...

:) Meyve ve sebzeleriniz daha uzun ömürlü olsun istiyorsanız cidden denemelisiniz...

Çok Amaçlı Makyaj Malzemeleri


Çarşıdan aldım bir tane :) eve geldim iki tane...

Son zamanlarda artık bir ürün birden fazla işe yaramaya başladı, bu da sevdiğimiz markalara ulaşmamızı aslında kolaylaştırıyor... Örneğin birer pudra ve göz farı almak istiyoruz, bunlara ayırdığımız bütçeyi birleştirdiğimizde istediğimiz markaların özelliklerinin tek bir üründe birleştirilmiş halini satın almak hiç de zor olmuyor...

Üstelik çantada taşıması da kolaylaşıyor...

Bunlara örnek olarak;



Physicians Formula’nın Shimmer Strips Bronzer, Allık & Far ürünün içeriğinde yer alan, ışıltılı sedefler ile harmanlanmış; sarı, bronz ve altın rengi tonlarından oluşan 5 farklı renk seçeneğinin sağladığı sedef banyosu ile parıltılı ve büyüleyici bronz bir görünüme kavuşurken, tüm yüzünüze bronzer olarak, yanaklarınızı belirginleştirmek için allık olarak ve gözlerinize far olarak kullanabileceğiniz bu mükemmel ürün çok yönlü kullanım özelliği ile günlük koşuşturmanız sırasında kurtarıcınız olacak…

Kullanım kolaylığı sağlayan Physicians Formula 3’ü bir arada Bronzer, Allık & Far makyaj çantanızın vazgeçilmezlerinden biri haline gelecek.  

Göz Makyajı için Önerim Physicians Formula Göz Kalemi


Makyajın, önemli bir unsuru olan göz kalemini kullanmakta ki amaç, kirpiklere derinlik kazandırarak, gözleri belirginleştirmek ve buğulu bakışlar elde etmektir. Özellikle bayanların makyajdaki en büyük problemi göz makyajında kullanılan kalemin akması ve bulaşmasıdır…

Physicians Formula’nın Shimmer Strips 3’lü Göz Kalemi bu sorunu ortadan kaldırmanıza yardımcı oluyor…


Physicians Formula 3’lü Göz Kalemi, gözlerinizi ön plana çıkaracak 3 farklı renk seçeneği, kremsi dokusu ve asansörlü pratik mekanizması ile göz makyajınızı kolaylaştırıyor. 24 saat etkili, suya dayanıklı, akmayan ve bulaşmayan formülü ile uzun süre kullanım keyfi sunarken, kremsi kolay sürülebilen formülü ile hassas gözler ve lens kullananlar için ideal bir ürün.

Fiyatı: 48TL

Yılbaşına Özel Avantajlı Parfüm Setleri - Tekin Acar



Yılbaşı hediyeleri konuma devam ediyorum... Sevdiklerine parfüm veya kozmetik ürünler hediye etmek isteyorsanız Tekin Acar'a uğramayı unutmayın :)


Bayanlar için;

Avantajlı setin içerisinde Tekin Acar Cosmetics'e özel 75ml. parfüm ile birlikte kullanıldığında kokunun kalıcılığını arttıran 200ml. vücut losyonu yer almaktadır.
Fiyatı: 209TL

Setin içerisinde 75ml. parfüm ile birlikte kullanıldığında kokunun kalıcılığını arttıran 75ml.vücut losyonu ve 75ml. duş jeli yer almaktadır. 
Fiyatı:215TL



Setin içerisinde  100ml. parfüm ile birlikte kullanıldığında kokunun kalıcılığını arttıran 100ml.vücut losyonu, 5ml. Lip gloss makyaj çantası yer almaktadır. 
Fiyatı:225TL





Avantajlı setin içerisinde Tekin Acar Cosmetics'e özel 100ml. parfüm ile birlikte kullanıldığında kokunun kalıcılığını arttıran 100ml.vücut losyonu, 7ml. minyatür parfüm ve makyaj çantası yer almaktadır. Bu muhteşem set sadece

Fiyatı:225TL








Baylar için;

Setin içerisinde 75ml. parfüm ile birlikte kullanıldığında kokunun kalıcılığını arttıran 75ml.duş jeli ve 75ml. tıraş kremi yer almaktadır. 
Fiyatı: 195TL



16 Aralık 2011 Cuma

Yemek Yarışması ---- Lezzet ve Eğelnce Tutkunları Yemek Şöleni'nde Buluşuyor






Yemek Şöleni, bu yıl da birbirinden leziz ve orijinal köfteli tariflerin yarışına sahne olacak. İstanbul The Green Park Hotel Bostancı’nın mutfağında gruplar halinde yarışacak katılımcılar, en iddialı oldukları yemek tariflerini bu yıl da ünlü sanatçı, gurme ve profesyonellerden oluşacak bir jüriye beğendirmeye çalışacaklar. Dereceye girenlerin yanı sıra Yemek Şöleni’nde yarışan tüm finalistler de birbirinden değerli hediyeler kazanacaklar. Yarışmaya katılarak hediyelere sahip olmak isteyenlerin yapmaları gereken tek şey ise iddialı oldukları yemek tarifini, www.yemeksoleni.org sitesinde bulunan kuponla birlikte yarışmaya katılım sağlayabiliyor. Yemek Şöleni, mutfakta yeteneğine güvenen herkesin katılımına açık…

5. Yemek Şöleni; ana sponsor Finish Bulaşık Deterjanı başta olmak üzere, co-sponsorlar Parex Mutfak ve Temizlik Ürünleri, Arzum Küçük Ev Aletleri, Öztiryakiler - Blanco ve Pera Ankastre Ürünler gibi markaların yanı sıra İglo Dondurulmuş Gıda, Coşkun Et, Doygun Ekmek, Yudum Yağ, Algida Carte d’Or, Gürallar ArtCraft Cam Ürünleri, Yuva Maya, Dr. Beckmann Temizlik Ürünleri, Yemen Baharat ve Aro Gıda’nın katılımıyla 12 Ocak 2012 Perşembe günü, İstanbul The Green Park Hotel Bostancı’da gerçekleşecek.


Katılmak için; www.yemeksoleni.org adresinde ki kuponu tarifinizle birlikte sitede belirtilen adrese kargolayarak veya Sofra Dergisinin Aralık sayısında yer alan kuponu doldurup tarifinizle birlikte gene kuponda belirtilen adrese göndererek katılabilirsiniz.

13 Aralık 2011 Salı

9 Aralık 2011 Cuma

Nail Rock Çılgınlığı

Son zamanlarda ojelerde bir çılgınlıktır devam ediyor... pek çok ünlü kişi tarafından da benimsenen bu ilginç motifli tırnaklara sahip olmak istiyorsanız size ufak bir ipucu :)

Gratis mağazalarında satılmaya başlayan Rock Nail ile kolayca elde motifli ilginç tırnaklara sahip olabilirsiniz. Sadece 2dkda uygulanabildiğinden saatlerce emek harcayıp zaman kaybetmeye artık gerek yok...
Ben dantelli olanını tercih ediyorum ama lolipop gibi olanda ilgi çekici... tabi başka alternatifler için kendiniz baksanız daha iyi.

Her bir paket 14,90TL






Beyonce da Nail Rock hayranlarından :)







6 Aralık 2011 Salı

Yılbaşı Mumları

Yılbaşını Evde Geçireceklerden Misiniz?

O zaman Gratis'in yılbaşı mumları ile harika bir dekorasyon yaratmak çok kolay :)
Ya da isterseniz hediye amaçlı da düşünebilirsiniz...

Fiyatları da çok ekonomik

4 Aralık 2011 Pazar

Yılbaşı Makyajı

:) Yılbaşında farklı olmak isteyenler için;

Bu yazım genellikle bir ruj sürüp ya da sadece bir göz kalemi ile dışarı çıkanlar için değil...
Makyaj yapmayı seven ve farklılıklar peşindeyseniz tam szie göre... Her seferinde siyah bir eye liner çekip, klasik dolgunlaştırıcı rimeli sürmektense pek çok markanın ürün gamıne eklediği, mavi, mor veya yeşil rimel ve farklı tonlarda ki farlarla yapılabilecek ilgi çekici makyaj önerilerine hazır mısınız?


Kirpikleriniz ile böyle değişik bir görünüme sahip olmak istiyorsanız sephora mağazalarına uğrayarak takma kirpik alternatiflerine bakabilirsiniz... yılbaşı gecesi için :) ilgi çekici bir görünüm...



Dudaklar aynı lolipop gibi olmuş, ben bundan etkilenerek pembe ve kırmızı rujlarla bu denemeyi yapmak istedim ancak biraz zor olduğundan, dudak kalemi ile önce çizip sonradan içlerini boyamanızı öneriyorum... özelliklede sadece pembe tonlarında geçişler yaparsanız gayet ilginç ama kullanışlı bir modele dönüşüyor.



Bu göz makyajı sanıldığı kadar zor değil, bir iki denemede başarılabilir...
Ancak renk seçimleri çok güzel, lacivert göz kaleminin altında turkuvaz dan yeşile geçirilen far başlı başına göz alıcı, ayrıca gözlerin dip kısımlarına aydınlık vermesi için sarı tonu kullanılmış...


Bu da benim favorim :) Dümdüz siyah bir balıkçı kazak ve böyle iddialı bir göz makyajı çok güzel gözüküyor... sadece biraz cesaret


Kızıllar için göz makyajının vazgeçilmezi yeşil tonları, dilerseniz tüm göz kapağı yerine sadece yeşil bir kalem ve kahve tonlarında rimelinizle de sadece bir görüntü yakalayabilirsiniz.



Eğer siz siyah eye linerınızdan vazgeçemeyenlerdenseniz o zaman bari kuyrukları uzatıp, biraz farklı bir göz makyajı deneyebilirsiniz... Watson mağazalarında satılan yüze yapışabilen minik taşlar ile de süsleyerek yılbaşı gecesi için göz kamaştırabilirsiniz.